חיה

תהליך קבלת גרין קארד.

שלום,בעלי אזרח ארצות הברית. הכרנו והתחתנו לפני כשניים בארץ ויש לנו ילדה. עכשיו אנחנו רוצים לעבור לגור בארצות הברית לשנתיים. בתוכניות שלנו לבוא לשם ( יש לי ויזה תייר רגילה) ולהתחתן באמריקה ואז להגיש בקשה לגרין קארד. האם נכון לעשות את זה כך או יש דרך יותר טובה? תודה רבה.

עו"ד אלכס ברוש

שלום רב, הדרך שאת תיארת הינה בניגוד לחוק. נכון, שהרבה אנשים עושים זאת, אבל הם מסתכנים בגירוש מארה"ב. הדרך החוקית היא להתחיל את ההליך מחוץ לגבולות ארה"ב. ההליך לוקח בין 8 חודשים עד שנה. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד