ליאור

ויזה זמנית בעת המתנה לקבלת גרין קארד

שלום, בעלי אזרח אמריקאי ומתחיל ללמוד לתואר שני בארה"ב בספטמבר הקרוב. הגשנו בקשה לגרין קארד עבורי ועבור בננו המשותף אך כרגע הטיפול בבקשה מתעכב מאוד. האם נוכל להיכנס לארה"ב עם ויזת תייר או ויזה זמנית אחרת בזמן שאנו מחכים לטיפול בבקשה לגרין קארד?

עו"ד אלכס ברוש

שלום רב, יש אפשרות להיכנס לארה"ב על ויזת תייר בתוקף לתקופה קצרה, אבל הדבר כרוך בסיכון מסוים. בגבול ישאלו שאלות ויש להבהיר להם שהתחלתם את ההליך בישראל ובכוונתכם לסיים אותו בישראל. כמובן, שאף בהנחה שייתנו לך להיכנס לארה"ב על ויזת תייר כאמור, עדיין יהיה צורך לחזור לישראל ולהשלים את ההליך מכאן. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד