הגר

בקשה נוספת לויזת סטודנט

שלום, אני בת 27, לפני כ6 חודשים נסעתי לארה"ב ונשארתי 6 חודשים עם ויזת תייר. בארה"ב נרשמתי ללימודי אנגלית במכללה וכשחזרתי לישראל כעבור כשבוע קבעו לי ראיון בשגרירות לבקשת ויזת סטודנט. בראיון הפקיד שאל אותי מה עשיתי עם העבודה בישראל כשנשארתי 6 חודשים בארה"ב, ומהלחץ אמרתי לו שהתפטרתי מהעבודה, אחרי הראיון בנוסף שהוא לא נתן לי אישור לויזת סטודנט, הוא ביטל לי את ויזת התייר שהייתה בדרכון. השאלה שלי היא האם כדאי לי לבקש בקשה נוספת? , איך לעשות את זה כדי להגדיל את הסיכוי שייתנו לי אישור לויזה או האם למנוע את הסיכון מלכאתחילה לעוד שלילה? וכאשר שוללים ויזה, מה הגודל של הנזק שנעשה? האם כדאי לחכות פרק זמן מסוים לבקשה נוספת או כמה שנים לא בשק שוב? תודה מראש.

עו"ד אלכס ברוש

שלום הגר, כן, המצב בעייתי מאד. כדאי לך להמתין כמה שיותר זמן - עדיף שנים עד להגשת הבקשה לויזת תייר הבאה. גם אז כמובן יהיה צורך להוכיח את הקשר שלך לישראל - באמצעות נכסים, עבודה טובה בישראל וכיו"ב. מה שקורה שברגע שמקבלים סירוב, הדבר משליך באופן שלילי על הסיכוי לקבל ויזה לארה"ב בפעם הבאה. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד

עו"ד אלכס ברוש

סליחה הדר, ראי את התשובה שלי לעיל. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד

הדר

*השם שלי הדר