רוי

מתלבט מתי ללכת לראיון

שלום, שמי רוי (25) שלמתי על הטופס DS160, אני מעוניין בויזת תייר. אחרי שני חודשי אבטלה חזרתי לעבוד במקום חדש, לכן יוצא שאני עובד רק חודש. יש בידי חוזה עבודה, עם מכתב מהמעסיק שדורש אותי להמשך תעסוקה. כמו כן, נרשמתי ושילמתי על הסמסטר האקדמי הקרוב וברשותי מסמך המעיד על כך. השאלה שלי היא כזאת: האם לקבוע ראיון במועד קרוב ולהביא עמי תלוש משכורת אחד או שמא כדאי לי לחכות עוד חודשיים ולהביא 3 תלושים כפי שנהוג, כמה באמת תקופת ההעסקה חשובה? אני שואל כי בחודשי הקיץ כרטיסי הטיסה והמלונאות מתייקרים משמעותית. תודה רבה

עו"ד אלכס ברוש

שלום רוי, הותק במקום העבודה הינו אחד מהקריטריונים החשובים ביותר לצורך קבלת ויזת תייר לארה"ב. בנסיבות העניין, הם בודקים ממתי התחלת לעבוד במקום העבודה ולא נראה שיש הבדל גדול בין או שלושה חודשים. ההחלטה תתקבל על בסיס מכלול הנתונים שלך. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד