איל רוזנברג

איזו וית עבודה נכון להשיג

אני אזרח אמריקאי ויוצא ללימודים בארה״ב. לאישתי יש ויזת תייר ואנחנו מעוניינים להבין כמה שיותר מהר איזו ויזה תאפשר לה לעבוד. כיוון שאנחנו מכוונים שהיא תעבוד כמורה בבית ספר יהודי, אנחנו צריכים שהיא תתחיל לעבוד כבר בספטמבר. האם עדיף לעשות H1B רק כדי שתוכל להתחיל לעבוד? כמה ארוך התהליך של H1B? האם אפשר לעשות מהארץ בכלל?

עו"ד אלכס ברוש

שלום איל, זה מאד תלוי באיזו תכנית לימודים יש לך, כי ייתכן וקיימת האופציה לקבלת גרין קארד מזורז, ואז אשתך תוכל לעבוד בהקדם. כיוון אחר, יכול להוות ויזת אנשי דת - בהנחה שמדובר בבית ספר יהודי דתי. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד