open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 22 במאי 2017

            חזרה לארצות הברית לאחר overstay

            היי , התגוררתי בארהב 3 שנים , מתוכן הייתי נשוי לאזרחית אמריקאית והגשתי את במסמכים להגירה , התהליך נעצר באמצע אחרי קבלת אישור עבודה וסושיאל סיקיוריטי, חזרתי לארץ ללא האישורים המתאימים.. כמו גרין קארד , השאלה שלי היא כזו. אני מעוניין לחזור לארהב, עכשיו הדרכון שלי לא הוחתם או גורשתי אלה פשוט יצאתי.. הויזת תייר שלי עדיין בתוקף עד 2020 . הוצאתי דרכון חדש עם שינוי בשם משפחה ושינוי קל באיות השם הפרטי( הויזה שבתוקף בדרכון אחר.) האם כדאי לגשת לשגרירות עם הדרכון החדש ולנסות לקבל ויזה חדשה לארהב? מה הסיכויים טו שזה עובד לפי תעודת זהות בכלל? ואם לא כדאי לנסות להוציא ויזה חדשה מה המצב שאני אעבור אצל פקיד הגירה אמריקאי בגבול והוא יחליק אותי עם הדרכון החדש והויזה הישנה? תודה ענקית לעונים!

            22 במאי 2017
          • מנהל הפורום אלכס ברוש 23 במאי 2017

            חזרה לארצות הברית לאחר overstay

            שלום רב,

            כל המהלכים שציינת לא מומלצים. באם יעלו על ה"מצג השווא" אז לא תוכל להיכנס לארה"ב בעתיד הקרוב. מה שמומלץ (מבחינה חוקית) זה לבקש ויזה חדשה לארה"ב תוך כדי גילוי כל השתלשלות העניינים. אפשרות אחרת - באם הבסיס לקבלת הגרין קארד עדיין עומד בעינו, תוכל להתחיל את הליך קבלת הגרין קארד מחדש.

            בברכה,
            אלכס ברוש, עו"ד

            23 במאי 2017
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form