yanam

military service in DS 260

אני עליתי לארץ ב 1996. ב 1998 לקחו אותי לחודש אחד טירונות שלב ב , ובין 1998 עד 2009 הייתי במילואים פיקוד העורף. מה לענות ב- DS 260 על שאלה על military service ואיזה תאריכים לשים? מה לענות על שאלה Specialized Skills Training - היה לי נשק M16? תודה

עו"ד אלכס ברוש

שלום רב, יש למלא מידע רק אודות השירות הסדיר (אין צורך לציין את תאריכי המילואים). לגבי השאלה השניה - יש לענות "כן" ואז להבהיר שמדובר בשירות צבאי. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד

yanam

שלום, תודה על תשובתך. אני לא הייתי בסדיר בכלל - רק מילואים. אז מה לענות על שאלה - have you ever served in the military ? התשובה הנכונה במקרה שלי היא NO ? תודה

עו"ד אלכס ברוש

לא, במקרה כזה יש לענות "כן" ולציין רק את התקופה הראשונה. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד

yanam

התקופה הראשונה - אתה מתכוון -טירונות וקורס, שהיו לי בגיוס ראשון והיו סה"כ במשך חודש? תודה

yanam

תודה רבה על העזרה!

עו"ד אלכס ברוש

כן בברכה, אלכס ברוש, עו"ד