שילה בוגנים

הוצאת ויזה לארצות הברית

שלום. ב2010 נכנסתי לארהב עם ויזת תייר, התחתנתי עם אזרח אמריקאי ב2012, קיבלתי אישור עבודה וסושל נמבר. היו לי 3 ראיונות לקבלת הגרין קארד ובסוף קיבלתי דחייה, במקביל עברתי ניתוח להוצאת גידול שבסופו בשנת 2015 חזרתי לארץ .. כרגע באופן רישמי אני עדיין נשואה , אבל אנחנו פרודים, הויזת תייר שלי הסתיימה באפריל 2017, אני מתכננת טיול ללאס ווגאס בינואר 2018. 1.האם יעשו לי בעיות בהגשת ויזת תייר?2. איזה ויזה אני צריכה להגיש? כי אני עדיין נשואה, מטרת הנסיעה היא טיול. האם אחרי כל הזמן הזה אני יכולה להגיש ערעור על הדחייה, בתואנה שהייתי חייבת לחזור בגלל הטיפול הרפואי שעברתי? תודה

עו"ד אלכס ברוש

שלום רב, על פניו, לפי מה שתיארת, הזכאות שלך לכניסה לארה"ב היא בספק. מומלץ לפנות למשרדנו, על מנת שנוכל לבדוק את נסיבות המקרה שלך לעומק. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד