• 5 ביולי 2017

    בקשה לויזה - טופס DS160

    שלום,
    מילאתי טופס DS 160 לפני שבוע ובו סימנתי בסטטוס משפחתי: מאורסת.
    הגשתי את הטופס, שילמתי אגרה וקבעתי ראיון.
    למעשה אני נשואה טרייה, אך עדיין לא הספקתי לעדכן סטטוס בת.ז ולכן חשבתי שזה לא נכון לסמן נשואה.
    אם אביא איתי לראיון תעודת נישואין ואסביר למה סימנתי כך בטופס, זה תקין או שמא עלול לגרום לסירוב?
    אם בעייתי, איך ניתן לתקן?

    תודה מראש.

    5 ביולי 2017
  • מנהל הפורום עו"ד אלכס ברוש 12 ביולי 2017

    שלום רב,
    היית צריכה לסמן "נשואה"... כעת, יש רק לקוות שרשויות ההגירה לארה"ב לא יהיו יותר מדי קשוחות בעניין זה.

    בברכה,
    אלכס ברוש, עו"ד

    12 ביולי 2017
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?