תעודת נישואין לצורך אישור האזרחות - פורום דרכון גרמני

שאלה חדשה
  • ליאור

    נשלח ע"יליאור 23:49, 24 בינואר 2016

    שלום, לאחר תהליך מול שגרירות גרמניה, נותר טופס אחד - תעודת הנישואין של הוריי שאותו עליי להשלים. התעודה הינה בעברית.. מה עליי לעשות על מנת שיקבלו אותה בגרמניה?

    השב
  • מנהל הפורום:ד"ר יובל חן

    Dr. Yuval Hen,מנהל הפורום

    13:13, 28 בינואר 2016

    לתרגם לגרמנית ולאר נוטריונית, כפי שנדרש בגרמניה

    תגובה
מנהל הפורום:ד"ר יובל חן

מנהל הפורום: ד"ר יובל חן

עו"ד ד"ר חן החל ללמוד משפטים בשנת 1988 באוניברסיטת מנהיים בגרמניה וביולי 1994 הוא סיימם ועמד בהצלחה
למידע נוסף

053-9374954 חיוג
הודעה

לישראלים רבים קורצת האפשרות לקבל אזרחות גרמנית וליהנות ממגוון אפשרויות המוקנות לאזרח גרמני, כמו אפשרות תעסוקה ופתיחת עסקים ללא הגבלה במרחב גוש האירו, כניסה ללא ויזה לארה"ב והקלה בהליכי הגירה ותעסוקה בקנדה ובאוסטרליה. 

התנאי לקבלת דרכון גרמני הוא השגת האזרחות הגרמנית.  לפיכך, בשלב הראשון יש לבחון האם המבקש עומד בתנאים לקבלת אזרחות גרמנית. התנאים הם שונים ומגוונים ותלויים ברקע האישי של המבקש, קשרי הדם שלו ובנתונים נוספים של קרוביו מגרמניה.
עו"ד המתיימר לעסוק בנושא, אמור בתחילה לבחון, על סמך האינפורמציה והמסמכים שהלקוח מוסר לו, מהם סיכויי הבקשה לקבלת אזרחות גרמנית. אחרת קיים החשש, להגשת בקשה לאזרחות גרמנית, מבלי בסיס משפטי המעוגן בחוק הגרמני, דבר שיביא לדחיית הבקשה ולתשלום הוצאות מיותרות.