אורי

יועץ מס ועו"ד לרכישה בברלין

שלום בכוונתי לרכוש נכס להשכרה בברלין. אני בקשר עם חברה המנהלת פרויקט חדש וברצוני לדעת האם אני צריך עו"ד ישראלי בנוסף ל נוטריון הגרמני? מעבר לכך אשמח לקבלת המלצה ליועץ מס בהתנהלות העתידית מול שלטונות המס בארץ

Dr. Yuval Hen

נוטריון העסקה אינו עורך דין של הצדדים. לפרטים נוספים ראה בגוגל מאמר שלי "רכישת דירה בברלין". אינני יכול להמליץ על יועץ מס בישראל או בגרמניה.

Dr. Yuval Hen

באשר לייעוץ משפטי לטובת רכישת נכס בגרמניה, אני מפנה אותך לאתר שלנו www.henadvoc.com "רכישת דירה בברלין". אינני יכול להמליץ על יועץ מס כלשהו.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נדל"ן מניב בגרמניה