דוד

עבירה ישנה כשאדם היה קטין

שלום, האם עבירה שבוצעה לפני יותר מ-12 שנה, כאשר אדם היה קטין נמחקת אחרי תקופה של 10 שנים ויותר ואיתה גם הרישום הפלילי? לא הוגש נגדי כתב אישום בזמנו

עו"ד אורי קינן

דוד שלום, בעיקרון אם לא הוגש כתב אישום היו צריכים לשלוח לך הודעה על סגירת התיק וסיבת הסגירה. ברור שמאחר וחלפו להן 12 שנים התיק נסגר אולם לצורך בדיקת עילת הסגירה עדיף להוציא את טופס הרישום הפלילי. בעל העניין יכול להיכנס לכל תחנת משטרה ולהזמין את גליון הרישום הפלילי. אוכל להתייחס לנושא אם אדע מה רשום בגליון הרישום הפלילי.