צחי

שכר טרחה של מנהל עיזבון

שלום בצוואה נקבע שאני אהיה מנהל העיזבון. טיפלתי בכל הדברים שהתבקשתי לעשות. מכרתי את הדירה של המנוח לפי בקשתו וערך הדירה צריך להתחלק ביני לבין 2 יורשים נוספים. היורשים לא מדברים איתי ולא מוכנים לשלם לי את שכר הטרחה שמגיע לי. מי אמור לפקח על תשלום שכר הטרחה?

עו"ד אתי סדיס

שלום רב, הגוף המוסמך לקביעת שכר טרחה למנהל עיזבון הוא בית המשפט שקובע את שכר הטרחה לפי כללים הקבועים בחוק ובתקנות הירושה. מציעה לבצע פנייה לבית המשפט באמצעות עורך דין המכיר את הכללים ואשר יוכל לפרט עבורך את הפעולות הרלוונטיות שנעשו מהותן, היקף העבודה ושכר הטרחה הראוי וההוגן עבורן.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ניהול עיזבונות