ג'ינה

העברה בטאבו ע"י מנהל עזבון

2 אחיות. מונינו יחד ע"י בית משפט להיות מנהלי עזבון לירושת קרוב משפחה. אנחנו מתכוונים למכור מגרש שהורש למספר יורשים בתאום איתם ולחלק ביניהם את התמורה . כרגע יש על המגרש הערת אזהרה לטובת ניהול העזבון. השאלה: האם לצורך מכירת המגרש או העברה בטאבו למי שיקנה צריך אשור בית משפט ,בגלל שהמכירה על ידי ע"י מנהלות עזבון? או בגלל שצריך להסיר הערת אזהרה לטובת ניהול העזבון בזמן העברה בטאבו? ג'ינה

item.Author מנהל הפורום עו"ד גלית הר-זהב

לשאלתך, מחד גיסא יש לפעול בהתאם לצו המינוי ומאידך גיסא יש ליידע את בית המשפט ולבקש אישור לאקט בעיזבון ובמקרה שלכן מכירת המגרש. לעניין הסרת הערת האזהרה - ברגע שתקבלו אישור למכירת הנכס וייחתם הסכם עם הרוכש הפוטנציאלי, ניתן ורצוי למחוק את הערת האזהרה לצורך רישומו כבעלי הנכס. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ניהול עיזבונות