יונה

ירושה של כסף רב לקטינים

מה קורה עם ירושה שאמורה לעבור לילדים קטינים בעיקר כסף רב שאמור לעבור על שמם כשהמורישים נפטרים כשהיורשים עדיין קטינים?

עו"ד אתי סדיס

לגבי יורשים שהם קטינים, ובמיוחד כאשר מדובר בכספים מזומנים, יש לבדוק ראשית מי הוא האפוטרופוס של הקטינים, אשר יוכל, על פי הנחיות בית המשפט, לנהל את הכספים עבור הקטינים עד הגיעם לבגרות. כדי לקבל הנחיות מפורטות יותר הייתי מציעה שתפני אליי ישירות כדי שאוכל ללמוד את הפרטים המיוחדים של העניין ולכוון אותך באופן מדוייק יותר.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ניהול עיזבונות