יונה

בדיקה אם תיק העזבון נסגר כדין

שלום עקב ניתוק בין היורשים לבין מנהל העזבון - האם אפשר לבדוק אם תיק העזבון נסגר כדין? פניתי בכתב לאפוטרופוס הכללי אך ללא מענה... בתודה, יונה

עו"ד אתי סדיס

השאלה הראשונה הנשאלת היא האם העיזבון חולק בין היורשים ואכן הגיעה העת לסגור את תיק העיזבון? באם כן. הייתי מציעה להגיש בקשה לבית המשפט לענייני משפחה שיורה למנהל העיזבון להגיש פרטה המדווחת על סגירת העיזבון ולבקש שתועבר גם לעיונם של היורשים. באופן כללי יותר - כאשר יש נתק בין מנהל העיזבון לבין היורשים באופן שפוגע באמון בין הצדדים ניתן גם לבקש את החלפתו של מנהל העיזבון.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ניהול עיזבונות