שרי

תביעת האח עקב משיכות כספים מחשבון הבנק של האם

שלום אחי היה בשנה האחרונה מיופה כח בחשבון בנק אמי שנפטרה לאחרונה אמי הייתה בת 90 במותה. לאחר מותה הסתבר לי שאחי ניצל את יפוי הכח שניתן לה בבנק ומשך כספים רבים "לא סבירים" ולא עבור אמי אלא עבור עצמו. האם ניתן לתבוע אותו על כך. אני יורשת חוקית על פי צוואה שאושרה על ידי רשם הירושות תודה

עו"ד אתי סדיס

במקרים מסויימים, למשל - אם יוכח כי משיכת הכספים היתה בניגוד ליפוי הכח, או למשל אם יוכח כי בתקופת משיכת הכספים היתה פגיעה בכשרות האם, תהיה לך זכות כיורשת לתבוע בשם העיזבון את הכספים שניטלו. מציעה בתפני אליי בפרטי לבדיקה מעמיקה יותר.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ניהול עיזבונות