דפנה לוי

צוואה הדדית בין בני זוג בנישואים שניים עם ילדים מנישואים ראשונים

בעלי ואני נשואים בנישואיםשניים. לכל אחד מאיתנו 2 ילדים מנישואיו הראשונים. אין לנו ילדים משותפיםץ האם ניתן להוריש את כל הרכוש לבן הזוג אבל להתנות בכך שהוא יוריש לכל הילדים במידה שווה ?

עו"ד אתי סדיס

מציעה שתנסחו צוואות הדדיות שמבטיחות הן את זכויות בן הזוג שייוותר בחיים והן את זכויות הילדים של שניכם לאחר ששניכם תלכו לעולמכם. כמו כן מציעה לבדוק רלוונטיות של עריכת הסכם יחסי ממון ביניכם.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ניהול עיזבונות