ש.שרון

צו מניעה בטרם יפסק פסק הדין,,

שלום לעו"ד המכובד,ותודה על הפורום המועיל. שאלתי היא זו: בבית המשפט המחוזי החליטו השופטים לפסוק פסק -דין בעוד שבוע,הזוכים במשפט עלולים למכור חלק מהנכסים בינתים.(עשו זאת גם בעבר,בין דיון לדיון .) האם יש דרך לבקש צו מניעה עד להחלטה של פסק הדין ?

עו"ד גיא הרשקוביץ

שלום רב הדרך הנכונה למנוע זאת הינה על ידי הגשת בקשה דחופה לצווי עיקול עד למתן פסק הדין וכן עד לקיומו בפועל. חשוב להבין האם הישדות מבוססות בטרם הגשת הבקשה. אתה מוזמן לפנות למשרדי לצורך השלמת פרטים והמשך בדיקה, בדרכים המקובלות.