רביד

בהמשך לשאלתי מאתמול

הבנתי שיש בעיות פנים ארגוניות בחברת הוט וכתוצאה מכך יש הרבה לקוחות שנפגעו..אני מעוניין להצטרף לתביעה ייצוגית ואני מניח שמתנהלת כזו כנגדם..איך אני מברר זאת? מהו ההליך? והאם ניתן לדרוש זאת בנוסף לדרישה לפיצוי? תודה מראש

אסף שילה, עו"ד

לתביעה ייצוגית לא מצטרפים. הייצוג, אם הבקשה לאישור התביעה כייצוגית מתקבלת, הוא אוטומאטי. אי אפשר להגיש תביעה נפרדת, אלא אם מודיעים לבית המשפט שבו מתנהל ההליך הייצוגי על יציאה מהקבוצה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום התנהלות צרכנים מול חברות תקשורת