לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
טלי צור

חברת פרטנר מול חייל בן 20

מעבירה לכם מכתב של בני שכתב לעורכי הדין של חברת פרטנר: אני חייל בשירות סדיר חוזר פעם בחודש הביתה מבסיס שיזפון, שם הנני משמש מפקד טנק ומדריך טירונים. רק היום עת חזרתי מהצבא חיכה לי מכתבך לגבי הסדרת החוב לחברת פרטנר. הוריי היו בחו"ל ואף אחד לא היה בבית, וכך לא ידעתי על המכתבים ועל הבאלגן שמחכה לי פה. אני מבקש לעצור את הריביות ואת כל הטירוף הזה שנגרם בגלל שרימו אותי בקניית האייפד בתחנה מרכזית לפני כשנה. אם יתברר כי אכן אני צריך לשלם לחברה , אני אשלם את כל הכסף שאני חייב, אבל אני מרגיש מרומה. החלטתי בשלב מסוים להתנתק מאורנג כמה חודשים אחרי שקניתי את האייפד, ופתאום מורידים לי מהחשבון במכה אחת 1500 שקל. הייתי בטוח שזה היתרה של התשלום על האייפד שהייתי צריך לשלם, לכן התקשרתי לחברה והסדרתי אתה את העניין. לאחר מכן, כל חודש מאז, אני מקבל כל חודש חיוב של 112 שקלים, מתקשר לחברה כדי לברר מה זה החיוב הזה ואף אחד לא מסביר לי למה אני צריך לשלם את זה? יש לי משכורת של חייל קרבי בסדיר. אז באיזה שהוא שלב ביטלתי את הוראת הקבע וכל הבאלגן נוצר. מכרתי את האייפד כדי לכסות את ההוצאות שלו!! אני חייל קרבי שמגן על המדינה וחברת פרטנר הבטיחה מבצע לחיילים ! אייפד ב60 שקל! בחינם , חינם חינם חינם חברת פרטנר היא חברה שכל מטרתה היא לדפוק את האזרח הקטן ולהרוויח על חשבונו ולשם כך היא מגייסת את טובי המוחות המשפטיים שיושבים מידי יום ביחד וחושבים על עוד נוסח בחוזה בעל מאתיים עמודים שאף אחד לא קורא, איך לדפוק יותר טוב את הלקוח. מבקש לקבוע פגישה כדי להסדיר את החוב, אני רוצה להבין בדיוק מה אני חייב וכמה... למשל אומרים לי שהייתי בחו"ל וגלשתי בחו"ל עם האייפד וזה עלה לי 900 שקל, לא הייתי בחו"ל אני בצבא ואני לא מוכן לשלם שקל על שירות שלא צרכתי. מעבר לכך יש המון סימני שאלה לגביי מספר טענות של החברה כלפיי ואבקש לסדר אותם בלי ריביות ובלי קנסות כי אני חושב שזה לא מוצדק. .

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר