משפטי– זאפ
חזרה לפורום

גלאקסי 4 תקול

עמו
עמוס שמואל

שלום, שמי עמוס שמואל בן 19.5 כיום אני חייל. לפני כשנה קניתי את מכשיר הגלאקסי 4 במיטב כספי (2800 ש"ח) מחנות שיווק מורשית של סמסונג. לאחר כחצי שנה נשב המסך ותיקנתי אותו ברשת אורנג'. המכשיר עבד טוב עד לחודש האחרון, בחודש האחרון המכשיר התחיל להתחמם מאוד והטען לסירוגין (מחובר לחשמל אךלפעמים נטען ולפעמים לא). כשבתחילה ניגשתי לסאמסונג אחד העובדים (טכנאי לשעבר) אמר שהוא חושב שזה המעבד כיוון שההתחממות נעשית באיזור המעבד. כשמסרתי את הטלפון לתיקון נאמר לי אחרי יומיים בשיחת טלפון שקיבלתי מהמעבדה שהבעייה היא במסך ולא במעבד (המסך תקין ולא הוא מתחממם) ואמרו שהמחיר לתיקון הוא 760 ש"ח! (משכורת של חודש וחצי שלי להזכירך אני חייל). ביקשתי שיחזירו לי את המכשיר כיוון שהמחיר מופקע, כשקיבלתי את המכשיר ניגשתי איתו לחנות פרטית בשם סלפי ברמת גן, כשהבחור ניגש לתקן את המכשיר לאחר כחצי שעה פנה אליי ואמר לי שחבל שהוא יתקן לי את המכשיר מכיוון שהבעייה היא המעבד ואני עדיין תחת האחריות של "סאני" מה שאומר שאוכל לתקן את המכשיר בחינם. כשחזרתי לסאני שוב הסברתי להם את שהתרחש והפקדתי שוב את המכשיר. היום לתדהמתי נאמר לי שוב שהבעייה היא במסך והעלות היא של 760 ש"ח!. אבקש את עזרתך כי אני כבר לא יודע מה לעשות בנידון. בתודה, עמוס שמואל.