רפאל

חיוב חודשי לאחר ניוד

שלום, אני לקוח של רמי לוי ובעבר הייתי לקוח של חברת הוט מובייל. כשהייתי לקוח של הוט הייתי בחבילה בתשלום קבוע של 49 שקלים לחודש. בתחילת חודש מרץ ניידתי את המספר שלי לרמי לוי ולמרות זאת בסוף החודש קיבלתי תשלום מלא על החודש. גם חודש לאחר מכן(אפריל) חוייבתי בסכום של 49 שקלים. פניתי לחברה ואחרי הרבה קישקושים והעברות של נציגים ופקסים וחשבוניות(שאני הייתי צריך לשלוח אליהם כיוון שהם טענו שאין אצלם במחשב,או שהמחשב לא עובד או שהכלב שלהם אכל את החשבוניות שלהם..) בסוף כל הבלאגן הם קבעו שאני צודק וצריך לקבל החזר. את ההחזר קיבלתי בסכום של 1.74 שקלים (שקל ו-74 אגורות) הגיוני?אני בתור אחד שעבר את זה הרבה פעמים עם אורנג' שכל חודש הייתי צריך להתקשר כדי להתווכח על החשבונית נמאס לי מהמשחקים האלה של "שיטת מצליח" מה אפשר לעשות?

עו"ד נבו למפל

שלום רפאל אכן מקומם המלצתי הינה מכתב בדואר רשום בו יפורטו טענותיך. לאחר מכן ואם תגובת החברה לא תהא לשביעות רצונך, ביכולתך להגיש תביעה קטנה. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר