אורטל

הונאת הטאבלטים של פלאפון

היי אשמח לדעת האם יש תביעה ייצוגית בעניין? סבתי אשה מבוגרת חולת סרטן והפלאפון היה על כרטיס האשראי שלי. הם אמרו לה שהטאבלט בחינם וברגע שעברנו חברה הם דרשו מאיתנו 7000 שקל. לא היינו מוכנים לשלם על אף שהסברנו הכל, לטענתם אין שיחות מוקלטות מכיוון שזה נעשה במרכז שירות שלהם. הם עיקלו לי את כל חשבונות הבנק ואת הרכב ואת הביטוחים שלי. (מציינת כי הטאבלט מעולם לא נפתח והוא סגור וחדש בקופסא שלו) אני לא מוכנה לעבור על זה בשקט וממש אשמח לעצתכם. כרגע אני במגעים עם הוצאה לפועל להסדיר את החוב שקפץ ל10000 שקל אך רוצה לתבוע אותם על כל העוול שנעשה לנו אודה לכם על עזרתכם.

עו"ד נבו למפל

שלום, איני מכיר את נסיבות המקרה אולם ככל והוגשה נגדך תביעה בהוצאה לפועל והמועד להגשת התנגדות חלף, אזי יש להגיש התנגדות ובקשה להארכת מועד. לעניין טענותיך לגבי התנהלות החברה, ביכולתכן לבחון במקביל הגשת תביעה. המלצתי הינה שתפנו לייעוץ משפטי לבחינת טענותיכן. בהצלחה

גל

מקרה מאוד דומה לשלי אשמח עם תפני לפייסבוק שלי gal seybi

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר