חסוי

ניוד מספר של לקוח עסקי

שלום, אם יש 2 אנשים שהם שותפים בחברה מסוימת שווה בשווה במניות וכל אחד דירקטור,אך רק אחד מהם (השותף של אבי) הוא איש הקשר בסלקום ולכל משפחה יש כ-5 מספרים והתשלום הכולל יורד מהעסק שווה בשווה או לכל משפחה לפי כמה שיוצא. אבי מעוניין להתנתק מהשותף ולנייד את כל המספרים של המשפחה ולשמור עליהם לסלקום, אך למקום אחר ושהוא יהיה איש הקשר הבלעדי של המשפחה שלו. אך השותף שהוא איש הקשר לא מסכים עקב סכסוך וסלקום מקבלים פקודות רק מאיש הקשר למרות שהחברה של אבי שהיא חצי בבעלותו משלמת על חצי מהמספרים של החברה. בנוסף, אבי ניסה לנייד את המספרים מסלקום לאורנג' מבלי לשוחח עם איש הקשר, ואכן הם עברו, אך אחרי כמה שעות קיבלתי sms " מאורנג' שלום *** הצטערנו לקבל את בקשתך על ניתוק מנוי מס' **, פעולת הניתוק תתבצע תוך מס' דקות, תודה על שבחרת להיות הפרטנר שלנו, אנו עומדים לרשתותך בשמחה בכל עת.." למרות שלא ביקשתי להתנתק ולמחרת שהוחזרתי לסלקום וניסיתי לבצע שיחה לא הצלחתי והייתה הודעה שהנייד שברשותי מסומן בלסקום כטלפון שאבד ולכן נחסם לשיחות יוצאות (ניתן רק לקבל נכנסות ולא לשלוח sms/אינטרנט) "לפתיחת הנייד שוחח עם איש הקשר או הקש את פרטיו". כמובן שלא דיווחתי שהוא אבד ואיש הקשר/סלקום בעצם השההו את מספרי והגבליו רק לנכנסות. האם זה חוקי? מתוקף היותו של אבי בעל 50% מניות בחרה ודירקטור שווה, אך לא איש קשר משותף, אבל כן הוצאות המספרים של כל משפחה יורדות מהעסק המשותף, האם ניתן לשחרר את המספרים ולשמור עליהם לחברה אחרת/אותה חברת סלולר אך שיהיו רק למנות איש קשר אחר ואולי שיהיה רשום בחברה אחרת? תודה רבה.

עו"ד נבו למפל

שלום, לאור הכתוב נראה על פניו כי התנהלות חברת הסלולר תקינה. נראה, על פניו, כי התנהלות השותף העסקי אינה בתום לב ולא מאפשרת את ניתוק הקווים מהחברה המשותפת. המלצתי הינה כי תפנה לייעוץ משפטי לבחינת אפשרויות הפעולה המשפטיות. בברכה, עו"ד נבו למפל

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר