שרית

תביעת חברת סלולר בגין האשמת שווא וגביית תשלום יתר

פרטנר הפעילו נגדי פעמיים הליכיים משפטיים בטענה שאני חייבת להם כסף ואיימו שיפעילו הוצאה לפועל נגדי אם אני לא אשלם חוב שהמציאו בגין שירותים שלא צרכתי. פעמיים הם ניסו לסחוט ממני כסף והוכחתי להם שהם טעו וסתם הכפישו את שמי. בסופו של דבר אחרי שהוכחתי אותם ביטלו את התביעות. בתביעה השנייה התברר לי שהם גם לקחו ממני כסף ללא ידיעתי על מוצר שלא צרכתי. רציתי לדעת איך אפשר לתבוע? ומה סיכויי התביעה והפיצויי שמתקבל במקרים דומים.

עו"ד נבו למפל

שלום, מובן כי ככל וקיימת גביה כספית המנוגדת לחוזה ולסיכומים בין הצדדים ביכולתך לדרוש את כספך חזרה. המלצתי שתפני אל החברה במכתב והעלי טענותיך. ככל ולא תזכי למענה, או שהמענה לא ישביע את רצונך ביכולתך לשקול פנייה אל בית המשפט לתביעות קטנות להוכחת טענותיך. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר