עים אני יכול ליתבוע את החברה על החסימה שבוצע נגדי באופן לא תקין כי בחוזה רשום שליםני שהם מבצעים חסימה נגד הלקוח לוקחים מימנו הסברים אך לא לקחו מיני כל
חסימה של קבלת שירות הלקוחות וביטול עיסקה שהחברה טוענת שקניתי מכשיר במרכז השירות בפתח תיקווה החברה בתאירך 20.08.17 פניתי לחברה כי לא קיבלתי זיכוי על משהו שהובטח לי אז המנהל המוקד שאל אותי עים אני צריך עוד משהו אמרתי שכן שאלתי אותו משהו לגבי משהו אחר אחרי זה בלי סיבה בלי הסברים אמר לי אתה צריך לגשת למרכז השירות בפתח תיקווה אז אמרתי לו סליחה בחיים לא הייתי בעיר הזואת אמר יש הוכחות שהיית אני לא בודק את זה אמרתי לו אתה מחויב לראות לי מסמך משהו שמוכיח שהייתי שם אמר שהוא יעשה מה שבא לו אחרי זה נאלצתי ליפנות למוקד עשרות פעמים ביום עד שבתאריך 22.08.17 הסכימו לעביר אותי למנהל אך השיחה התחילה ממש לא יפה התחיל לקלל אותי אמר פדופיל מטריד משהו כזה אמר לי אז שאל מה הבעיה אמרתי לו שמע בחיים שלי לא הייתי בעיר פתח תיקווה ובחיים לא קניתי שם מכשיר אני מבקש לבטל את העיסקה ושתעשו בדיקה יסודית אז אמר שהוא לא יעשה שום בדיקה ולא לבטל את העיסקה אז התחיל ויכח ביני לבינו אז בסופו של דבר אמרתי לו עברין כי דיבר כמו עברין אמר לחברה מותר לעשות עים נמידע של הלקוח ועים הפרטי הזאות שלו מה שאנחנו רוצים אחרי זה אמר אני יפעיל נגדך חסימה של קבלת שירות הלקוחות בכול המוקדים ובמרכזי השירות ויבטל את אחריות היצרן בדקתי זואת באמת ביטל את אחריות יצרן כי בדקתי דרך אתר אחרי הפעולה של המנהל המוקד פתאום שאני מקיש באתר את המספר הסידורי של המכשיר רשום אין זכות לאחריות יצרן כלל מה שמוזר זה הם אמרו שיש תקלה באתר וזה כלל לא נכון חבר טוב שלי קנה דרך החברה מכשיר ובדק דרך אתר את תוקף אחריות היצרן ואת המכשיר שלו היה רשום יש זכות לאחריות יצרן והיה רשום עד איזה חודש ושנה גם אז פניתי למשרד התיקשורת כדי שיבטלו את החסימה נגדי שבוצע ויבררו למה קיבלתי מידע שגוי ומוטעה אמרו מותר ואנחנו מרשים לחברה לתת ללקוח מידע שגוי אמרתי להם מוזר שרק לי זה קרה אז אמרו שיותר לא יעזורו לי אז התחילו לקלל אותי בקשר עליהם פניתי לוועדה של הכנסת להמשך טיפול כי זה משרד נמשלתי נחשב אז אני כבר מחודש 8 חסום עד עכשון ומה שקרה זה שבמהלך אחריות שהיה אמור להיות מכשיר היה תקלה שהיה מצריך בתיקון המכשיר איזה שהוא חלק הלכתי למרכז השירות לקחת מספר כדי לחכות בתור המערכת אמרה אתה חסום צעקתי שם במרכז השירות אמרו לי אתה חסום אין אפשרות שתקבל כלל שירות לקוחות החברה גם מקללת אותי וממציאה עליי סיפורים ביגלל שאני נכה אומרים שזה הסיבה שביגלל זה אני חופר להם אמרתי להם אני לא פונה סתם מישהו אמר לכם לתת לי מידע לא נכון ולהמיציא סיפור דימיוני שקניתי מכשיר במרכז השירות בפתח ציקווה אז לא ענו כלל איך הם יודעים שאני נכה זה ביגלל שבעבר הייתי צריך לעבוד אצלם וככה הם יודעים עליי הכול אני רשום בעוד חבורת סלולר ואף פעם לא פניתי סתם או מלא פעמים יש הוכחות שאני לא פונה סתם אני שואל אני חיוב לקחת עורך דין ליפני שאני מגיש תביעה נגד החברה ועים אני יכול ליתבוע אותם כספי גם בעיקבות הטירטור גם שעשו לי במוקד הפלאפוני ליפני החסימה כי ליפני זה שאלתי למה רשום אצלם שהייתי בתאריך 24.04.17 במרכז השירות בפתח תיקווה חלק אמרו היה טעות וחלק אמרו ניקנה מכשיר הבעיה היא שאלתי עורך בפורום אחר אמר לי אתה חיוב לקחת עורך דין ביגלל שחפרת לחברה מלא פעמים אפילו שהיה סיבה מוצדקת אתה חיוב להסביר לשופט מדוע חפרת אני שואל עים נותן להגיע להסדר של תשלום לעורך דין ומה היה המשך עים זה כי הסנוגוריה הציבורית לא מוכנה להביא לי עורך דין כי אמרו זה רק עים תובעים אותך אתה זכאי לעורך דין חינם