מיכל

הסכם שיחות

שלום רב, קבלתי חיוב גדול מאד מהתחברות לשרותי חברה אומניטלקום ,שמוש במכשיר סלולארי שלה עם סים מקומי במדינת היעד, בהסכם שנשלח לי ועליו חתמנו ,לא מצויין תעריף לחיוב של שמוש בסלולארי שלהם לא באותה מדינה - מה שנקרא ROAMING , כשחזרנו לארץ גילנו כי חייבו אותנו בתעריף מאד מאד גבוה עבור שיחות אלו , האם העובדה שלא חתמנו על מסמך המזכיר חיוב בROAMING CALL יכול לאפשר לחייב אותנו לשלם ? תודה רבה

עו"ד נבו למפל

שלום רב מיכל לאור הכתוב נראה , כי קיימת לכם אחריות לברר במעמד ההסכם מהו החיוב במדינות שונות ממדינת היעד או לחילופין לדעת כי שימוש בפועל במדינות שונות יעלה סכום כסף גבוה ממדינת היעד. משכך, לצערי איני משוכנע כי הצדק עימכם. המלצתי הינה כי תפנו אל החברה בכתב , העלו טענותיכם בצורה מפורטת. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר