בת אל

הבטחת שאוו

לאחר שהתנתקתי מחברת אורנג׳ התקשרתי לברר את הסכום שנשאר לי לשלם על הטלפון שרכשתי דרכם. במעמד הרכישה קיבלתי הנחה בגין שימש מינימאלי, לאחר הניתוק ובירור עם נציגה נאמר לי בפרוש כי אמשיך לשלם במחיר המבצע ועל כן עזבתי בבטחה את החברה הסלולרית אורנג. לאחר כחודש קיבלתי חשבונית והמחיר עלה. התקשרתי לברר מדוע ונאמר לי כי מה שהנציגה אמרה לא נחשב, וכי עליי לשלם את מלוא המליר. האם מותר לעשותזאת? האם אישורה הטלפוני נחשב כחוזה לכל דבר? האם אני יכולה לתבוע אותם ולהיכנס בהם על כל העוגמת נפש של כל השנים? בברכה

עו"ד נבו למפל

שלום בת אל ככלל ובאופן כללי, נראה כי הצדק בדבר תשלום מלא מצוי בצד חברת הסלולר מאחר וההנחה הייתה תלויית שימוש מינימאלי להבנתי. יחד עם זאת, לאור הכתוב סיכמת טלפונית עם נציגה אשר אמרה לך שהמחיר יהא זהה. נראה כי על הסיכום עם הנציגה הסתמכת. סיכום טלפוני מהווה הסכם-חוזה. אולם נדרש להציג אסמכתא לכך שהסיכום אכן התקיים.( תיעוד שיחה, מספר פניייה וכו') באשר לעוגמת נפש, יש להוכיח טענה זו. ולדרוש פיצוי הגיוני וריאלי בגין אותה עגמת נפש הנטענת. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר