ילי

חיוב קו

שלום העברתי את הטלפון של בעלי אליי ושמתי את המספר שלי מפאלופן לאורנג בהמשך עברנו דירה ולא קיבלתי מכתבים. שאלתי ניתקתי קו של בעלי כי לי היה קו והוא חזר לעבודה שלו והיה לו טלפון ושיחות חינם. עכשיו אני מקבלת חיוב של800 שח והנחה של 30% שביקשתי .לא מבינה אם לא דיברנו למה צריכים לשלם הבנתי שגם גאך אינטרנט במישב זה ככה. אין לי מאיפה לשלם את הסכום נזה מה עושים.

עו"ד נבו למפל

שלום ראשית, עולה השאלה האם יידעתם את חברת הסלולר בניתוק הקו של בעלך? כמו כן וככלל, נדרש לשלם עבור ציוד.דהיינו וככלל, אף אם יש ניתוק שירותים, יש להמשיך ולשלם עבור ציוד שנרכש בחברת הסלולר. במידה ואינך מבינה את הסכום שנדרש, המלצתי הינה כי תפני במכתב בדואר רשום אל חברת הסלולר ,תטעני טענותיך ופרטי את השתלשלת העניינים. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר