לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
משה זוכמיץ

ביטוח מנהלים - לקוחות שבויים

שלום רב ברשותי 2 פוליסות ביטוח מנהלים עם מקדם קבצה קבוע . אחת פעילה שגובים ממנה עמלות מקסימאליות , והתשואה בה רק יורדת . והשנייה מסולקת שאינני מפריש אליה הפקדות , וגם ממנה גובים עמלות. ביקשתי מחברת הביטוח להוריד לי בעמלות אך הם מסרבים , ביקשתי לאחד פוליסות וגם לכך הם מסרבים בטענה שהפוליסה כבר לא משווקת (ובלי להסביר למה זה רלוונטי אלי ). שאלתי היא : נוכח הרפורמה בביטוחי המנהלים שהושקה בשנה שעברה , נאמר לי מחברת הכשרה ביטוח שהם יתחילו בקרוב לשווק ביטוח מנהלים עם מקדם קבוע , בדמי ניהול מוזלים , האם ידוע לכם משהו חדש בנושא ? מה עושים כאשר חברת הביטוח מסרבת לאחד פוליסות , והכסף שבה פשוט מתאדה עם הזמן בגלל דמי הניהול והתשואות השליליות ? בתודה מראש האומלל השבוי .

עו"ד אבנר בן חיון

מר זוכמיץ שלום, לא ידוע לי על משהו חדש. תנסה לפנות לחברת הכשרת היישוב או לחברות ביטוח אחרות ולנסות להתעניין אם יש להם מוצר כזה. ניתן להבין את תחושותיך שכן בניגוד לקרנות פנסיה שם התחרות על דמי הניהול והשירות בשיאה ודמי הניהול מגיעים לתחתית חדשה ותקדימית, המצב בפוליסות הביטוח אינו כזה... במצב הדברים הנוכחי מומלץ גם לקבל ייעץ פנסיוני פרטני באמצעות יועץ פנסיוני עצמי ובלתי תלי על מנת למצוא פתרון אופטימלי למצב שאתה מתאר

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה