דניאלה

פנסיית נכות מבטחים החדשה

אני בת 60, מורה בתיכון מזה 21 שנה, מבוטחת בקרן פנסיה מבטחים החדשה. עקב בעיות רפואיות מנצלת לאחרונה הרבה שעות מחלה ובקרוב הן יגמרו, לכן שוקלת להגיש תביעה לפנסיית נכות במבטחים החדשה. במידה ותוכר לי נכות חלקית או מלאה, עד איזה גיל אקבל פנסיית נכות?

עו"ד אבנר בן חיון

פנסית נכות משולמת בקרן הפנסיה עד לגיל הפרישה החל עליך או עד לתום תקופת הנכות שאושרה לפי המוקדם. ככל שמשולמת פנסית נכות עד לגיל הפרישה, בהגיע העמית לגיל הפרישה ה וא מתחיל לקבל פנסית זקנה (בקרנות הפנסיה קיימים מספר מסלולי גיל פרישה. קיים גיל ברירת מחלד וגילאים נוספים בהתאם לבחירת העמית). ניתן להתקשר לשירות הלקוחות של הקרן על מנת לבדוק איזה גיל פרישה חל עליך)

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה