גדעון

שתי שאלות בנוגע לקופות גמל להשקעה

"משפחה של 4 נפשות יכולה לחסוך דרך קופת הגמל להשקעה – 280 אלף שקל בשנה" – הכוונה למשפחה עם ילדים עד גיל 18? או שזה רלוונטי גם למישהו שהילדים שלו מבוגרים? "עד לתקרה של 70,000 ₪ לאדם בשנה " – במידה וכבר הפקדתי 70,000 שח, האם זה חוקי/אתי לתת כסף לאדם אחר ע"מ שיפקיד תחת השם שלו עוד 70,000 שח עבורי? תודה רבה

עו"ד אבנר בן חיון

גם וגם. כל אחד רשאי לחסוך בקופת גמל להשקעה. תקרת הפקדות לשנה לאדם היא 70,000 ש"ח. במקרה שתיארת - אותו אדם יהיה העמית בעצמו בקופה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה