דור

הפרשות לקרן פנסיה והוצאות נוספות

שלום, האם את ההפרשות החודשיות לקרן הפנסיה מפרישים לפי השכר הרגיל יחד עם הנסיעות או ללא הוצאות הנסיעה? כמו כן, האם בעת תשלום חופשה, הבראה וימי מחלה שנפדו, יש להפריש בגין אלו הפרשות לקרן הפנסיה גם כן? תודה

עו"ד אבנר בן חיון

שלום וברכה, בעקרון זו שאלה לפורום דיני עבודה. אולם פטור בלא כלום אי אפשר. ההפרשות לקרן הפנסיה היא מהמשכורת להפרשות לפי הסכם העבודה החל. בד"כ משכורת ברוטו ללא רכיבי נסיעות /הוצאות נסיעה וכנ"ל לגבי אי הפרשות בגין ימי חופשה / מחלה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה