אלמונית

איך ניתן לדעת מה היא המשכורת המבוטחת היום

יש לי דוח מקרן הפנסיה לפיו בשנת 2005 המשכורת המבוטחת היתה 7500 ש"ח . איך ניתן לדעת מה היא המשכורת המבוטחת היום. אני שואלת זאת מאחר והקרן בהודעת התשלום פרטה רק את המשכורת הקובעת ולא פרטה את המשכורת המבוטחת. תודה רבה

עו"ד אבנר בן חיון

המשכורת המבוטחת הינה מונח המוגדר בתקנון הקרן. בעקרון- המשכורת המבוטחת- הינה הכפלה של הסכום ששולם באותו חודש ברכיבי התגמולים - עובד ומעביד בשיעור ההפרשות לרכיבי התגמולים. ולכם יש לבדוק בכל חודש. המשכורת קובעת לפנסית נכות ושאירים היא הגבוה מבין ממוצע שלוש המשכורות המבוטחות האחרונות שלפני הארוע או 12 המשכורות האחרונות שלפני הארוע. בכל מקרה ניתן לבקש מקרן הפנסיה את פירוט המשכורת המבוטחת

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה