אורטל

הורדת קרן פנסיה לכלל אך אין לי קרן פנסיה

שלום.אני מסיימת בעוד יומיים את עבודתי בחברת אופנה שבה שכערה כשנתיים.לאחר מס חודשים שבה עבדתי שלחתי מייל להנהלת חשבונות מה קורה עם קרן פנסיה ציינתי שיש לי קרן פעילה מהעבודה שלי ה2 בהראל בפירוש קיבלתי תשובה שבה צריך לפתוח קרן חדשה ושאתקשר לסוכן ביטוח שעובד איתם. שוחחתי עימו והוא טען שלא ניתן לבהראל שיםתחו לי קרן חדשה בחברת ביטוח שעובדת עם החברה .אני לא עם ידע רחב אני מודה בנושא הביטוח הסכמתי.בדצמבר 2016 שמתי לב שאין לי דוח רבעוני מהחברת ביטוח ופניתי אל הסוכן כי הורדות חודש בחודשו מהתלוש קיימות.הוא שלח לי מייל חזרה שאין לו הרשאות למסור לי מידע ושיפנה להנהלת חשבונות שתשלח לי טפסים...מהון להון הנושא התדלגל עד חודש מאי...שבו קיבל הרשאות אך לא נמסר לי שון פרטים לגבי ביטוח שום דוח רבעוני.מיוני אני רודפת אחריו ואז התגלה שבכלל בכלל אין לי קרן פנסיה.הוא אמר שיפתח לי במגדל אבל אני צריכה להיות עם סבלנות.כעת המצב שהתפטרתי ובעוד יומיים מסיימת טת עבודתי.היום שוחחתי עם מנהלת אזור שאמרה שהאשמה היא על הסוכן ביטוח שאשב חו על הראש שיטפל.המעסיק מסיר כל אחריות בנושא.ומנסים להםיל שיש לי סוכן שבעצם בם בחרו לי אותו.כיצד אני יכולה להשיג את הסכומים כי המעסיק טוען שהעביר לו את כל הטינפורמציה של ההפקדות לסוכן הביטוח..וזה עכשיו אחריות הסוכן.מה עליי לעשות.קרן הפיצויים גם שם אין לי שום מידע

עו"ד אבנר בן חיון

במצב זה יש לפנות בתקיפות לסוכן הביטוח , למעסיק ולקרן הפנסיה ולקבל הבהרות באשר למצב החיסכון הפנסיוני. ככל שלא מתקבלת תושבה מסבירה את הדעתי שלהגיש תביעה נגד שלוש הגופים לבית הדין לעבודה. במקביל נית ןךהגיש תלונה לרשות שוק ההון ביטוח וחסכון במשרד האוצר נגד המעסיק, הסוכן וקרן הפנסיה את צריכה לדעת כי על סוכן ביטוח מוטלות חובות מכוח החוק והוא יכול להתנהל בצורה שציינת וניתן להתלונן על כך לרשות שוק ההון ביטוח וחסכון במשרד האוצר שיכול להטיל עליו סנקציות חמורות. כ"ל לגבי המעסיק

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה