אלמונית

לגבי איזה חודש הקרן צריכה להפריש

קרן הפנסיה קבעה מועד ארוע מזכה בנכות חל ב יום 1.9.2005 אלא שבדוח ההפקדות רואים שהקרן התחילה לשלם הפרשות לעמית רק לגבי חודש 11/2005 , האם זה תקין? מה הכלל בעניין זה , מדוע יש הפרש זמנים בין מועד ארוע מזכה לבין החודש הראשון לגביו הקרן התחילה להפריש שחרור תודה

עו"ד אבנר בן חיון

מן הסתם הפנסיה אושרה רטרואקטיבית. יש לבדוק את סכום השחרור שהופקד בחודש 11/2005 האם הוא כולל בתוכו גם הפרשות בגין התקופה שממועד תחילת אישור הפנסיה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה