משה

תלונה למפקח על הביטוח ופירוט לגבי הפסיקה

האם בתלונה למפקח על הביטוח לגבי קרן פנסיה יש טעם לציין בפני המפקח פסיקות רלוונטיות למושר התלונה? האם נראה לך שהמפקח על הביטוח יושפע מכך או יתנהל לפי הפסיקות שבאותו עניין? תודה רבה

עו"ד אבנר בן חיון

בעקרון המפקח (הממונה על רשות שוק ההון ביטוח וחיסכון במשרד האוצר) קובע את הנורמות הראויות ואת הכללים לניהול הזכויות בקרן פנסיה. המפקח בבחינת תלונה אינו משמש כערכאה שיפוטית והוא בוחן האם הקרן הפרה חובה מהחובות הקבועות עליה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה