נוגה

הצמדת פנסיית נכות בתקנון 2005 מבטחים החדשה

מדובר במבטחים החדשה. בתקנון מבטחים משנת 2005 מופיעה תקנה לגבי אופן חישוב הפנסיה, אודה מאוד לעזרתך בשאלה איפה ניתן למצוא בתקנון תקנה שמתייחסת להצמדה של פנסית הנכות? איך יודעים משך השנים למה להצמיד אותה ואיך ? תודה רבה

עו"ד אבנר בן חיון

שלום. התקנון הקובע הוא התקנון שהיה בתוקף במועד הנכות והתקנונים שיבואו אחריו במתייחסים לענין זה. מצרף קישור לארכיון התקנונים של מנורה מבטחים. https://goo.gl/4HBr5J לצורך הענין, לפי תקנון 31.12.2015 - ראי פרק יא לתקנון תקנה 81. פנסיה נכות מעודכנת לפי מדד ובנוסף עודף /גרעון דמוגרפי בקרן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה