שרי

אי הפרשת פיצויים בשנים 2013-2015 והפרשה לפנסיה לא לפי המשכורת שרשומה בתלוש אלא משכורת פחותה.

בשנים 2013-2015 המעסיק לא הפרש לי פיצויים לקרן הפנסיה ואני כבר לא עובדת שם, והפרישו לי לקרן הפנסיה אבל לא לפי המשכורת שרשומה בתלוש אלא משכורת פחותה מה עושים במצב כזה לפנות למעסיק ישירות או לחברת הביטוח.

עו"ד אבנר בן חיון

יש לפנות אל המעסיק ככל שהוא הפקיד הפקדות נמוכות מהדרוש (קרן הפנסיה פועלת רק אם היא לא קיבלה את מלוא ההפקדות שדיווח עליהן")

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה