יעל

פיצוי על איבוד קרן הפנסיה הקודמת עם תנאים טובים יותר בשל אי תשלום ותשלום רטרואקטיבי של המעסיק

מעביד שילם רטרואקטיבית את כספי הפנסיה ובגללו איבדתי את זכויותיי בביטוח הקיים ונאלצתי לפתוח קופ"ג חדשה. עזבתי את מקום העבודה וחליתי במחלה קשה . האם זכאית לפיצויי כספי? בנוסף לא שולמו לי שעות נוספות..האם זכאית לפיצויי עד ל7 שנים מיום עזיבתי?

עו"ד אבנר בן חיון

התיאור כללי מדי. יש לפרט את הרצף הכרונולוגי והעובדות. לא ברור באם המעסיק ביצע מחדל ובאם בגלל המחדל נפגעו הזכויות. בכל מקרה מומלץ לפנות לייעוץ משפטי פרטני אצל עו"ד המומחה בתחום . בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה