zshav

האם הבראה נחשב כסעיף פנסיוני

האם הבראה הוא סעיף פנסיוני. והאם בסמכות ועד עובדים לחתום על ביטול הסעיף שהיה קיים לאורך שנים כך שעד תאריך הביטול מי שקיבל ימשיך לקבל ומי שפורש כבר לא?

עו"ד אבנר בן חיון

דמי הבראה הינם זכות סוציאלית, חלק ממארג הזכויות של העובד במקום העבודה. אני מבין ששאלתך היא עובד שפרש ממקום עבודתן זכאי להמשיך ולקבל זכות זו? ובכן, בכללות התשובה היא לא. אבל יתכן והסכם העבודה הקיבוצי / האישי שחל על יחס העבודה בינן ובין מעסיקך קבעו אחרת ואת זה יש לבדוק באופו ספיציפי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה