אלה

הפרשה לקרן פנסיה......................................................................................................................................

האם אפשרי לבקש מהמעסיק לחלק את הסכום עבור 3 החודשים הראשונים שאמורים לרדת רטרואקטיבית ?המשכורת כ 4000 שח והסכום שירד עבור בעצם 4 חודשים, יהיה לי גבוהה מידי בתשלום אחד

עו"ד אבנר בן חיון

רק אם הוא מסכים לפנים משורת הדין. הוא עצמו כמעסיק חייב להעביר את מולא ההפקדות (את חלקו ואת חלקך) בתשלום אחד. כך שלמעשה את מבקשת ממנו מימון בינים ממנו. לא כדאי לשחק עם ההפקדות לקרן פנסיה והייתי מציע שהוא יעביר את הכל כמקשה אחת ולכל היותר שיעזור בפריסה מאמצעיו כלפיך. הפקדות של חלק עובד מסכומים אלה הן מאוד נמוכות

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה