אלירן

נעילת קופת גמל ריקה ללא התראה

היי. פתחתי קופת גמל של מועדון חבר עם דמי ניהול טובים באלטשולר שחם. לא הפקדתי כסף לקופה והיא נשארה ריקה במשך שנה וקצת. כשבאתי להפקיד כסף לקופה אמרו לי שהקופה ננעלה כי לא הפקדתי כסף עד עכשיו ועכשיו אם אני רוצה להפקיד זה לפתוח קופה חדשה עם דמי ניהול גבוהים. כששאלתי איפה כתוב שהקופה ננעלת במקרה ולא מופקד כסף ענו לי שזה לא כתוב בשום מקום וזו מדיניות החברה. בנוסף לכך לא הייתה שם הודעה על כך שהקופה הולכת להנעל. יוצא שנעלו לי קופה בלי שזה כתוב בשום מקום ובלי להודיע. עכשיו החברה מסרבת לתת לי את הדמי הניהול. האם זה חוקי? מה אני יכול לעשות במקרה כזה?

עו"ד אבנר בן חיון

בעקרון יש לבדוק את הצעת חבר והתנאים שנקבעו בה. יש לקבל ייעוץ פרטני

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה