יצחק

אי תשלום פנסיה תוך צפצוף מתשמשך בחוק ובעובד

עבדתי 14 חודש עם פנסיה פעילה ממעסיק אחר והמעסיק לא הפריש לי אפילו לא שקל אחד לפנסיה מה האופציות הטובות ביותר עבורי העסקתי היתה גלובלי (פחות משכר מינמום וזה עוד ענין)בתלוש רשום20% משרה

עו"ד אבנר בן חיון

הדרך העיקרית במדינת ישראל למימוש זכויות המגיעות לך על פי דין היא הגשת תביעה לבית הדין לעבודה. בעקרון זו הדרך היחידה אבל במקרה שלך ניתן גם להגיש תלונה למשרד התמ"ת/כלכלה - למחלקת אכיפת זכויות עבודה (זה במישור הסנקציה שניתן להטיל על המעסיק ולאו דווקא למימוש זכויותיך שכאמור - לשם כך עליך להגיש תביעה)

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה