תומר סיון

ריבית פיגורים קרן פנסיה

אבנר שלום, האם קרן הפנסיה מחויבת לגבות את ריבית הפיגורים בגין איחורים בהפקדות עד למועד מסוים הקבוע בחוק? ובמידה ולא גבו את ריבית הפיגורים בזמן, האם הערך של ריבית הפיגורים הנ"ל ירד כתוצאה מהאיחור בגבייה?

עו"ד אבנר בן חיון

לשאלה הראשונה- התשובה חיובית. במקרה והקרן לא גבתה אזי העמית בכל מקרה צריך להיות מזוכה בערך התשלומים כאילו התקבלו במועדם

תומר סיון

אבנר שלום, תוכל להגיד לי מהו המועד המדובר? ולגבי השאלה השניה, אתה אומר בעצם שבמידה וגבו ריבית פיגורים באיחור אני צריך לקבל ריבית זו כאילו נגבתה בזמן שבו הייתה צריכה להיגבות על פי חוק?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה