אלי

תשלום לבטוח מנהלים

שלום פוטרתי מעבודתי לאחר כ10 שנות עבודה במוסך . ובבדיקת הפול' הסתבר כי המעסיק החל להפריש עבורי לבטוח מנהלים לאחר כשנה וחצי מיום תחילת עבודתי (תחילת עבודה 7.2004 תחילת בטוח בפוליסה: 2.2006 ) כאשר בעלי מוסך מחוייבים להפריש לבטוח המנהלים לאחר חצי שנה -רטרו מתחילת העבודה . אבקש את עזרתך כיצד עליי לפעול מול המעסיק בהפסד של כספי הגמל שלא שולמו לי במשך שנה וחצי .(כולל ריבית והצמדה ובמידה שלא ישלם האם ניתן לפנות לבית דין לעבודה . כמו כן המעסיק מתנה את שחרור הפיצויים בהחתמתי על מסמך שאין לי כול תביעה אליו . - כיצד עליי לפעול כיון שסיום עבודתי היה ב=3.3.2014 תודה מראש

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד בכור

שלום רב, בכל הנוגע לטענותייך בנוגע להיעדר הפקדה פנסיונית בתקופה שעד 02/2006, הרי שעל פני הדברים ייתכן ועומדת למעביד טענת התיישנות בעניין. יחד עם זאת, מוצע לבחון הנושא באמצעות ייעוץ משפטי פרטני. ככל ופוטרתך מעבודתך במוסך, הרי שאין כל מקום להתנייה בין תשלום פיצויי הפיטורים לחתימה על כתב היעדר תביעות ולפיכך לאור הזמן אשר חלף בהחלט יש מקום לבחון המשך הטיפול גם בנושא זה. בברכה, דוד בכור, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה