הדס

פנסיה - מעבר

אני מעוניינת לעבור לחברה שמעניקה לי דמי ניהול מופחתים. הבוס שלי לא מסכים בתואנה שאין לו כח להתעסק עם חברה נוספת עבור כל עובד בנפרד. האם זה חוקי?? מה עושים?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד בכור

שלום רב, בהתאם להוראות החוק, הינך זכאי לבחור לאיזה גוף מנהל יועברו הכספים, והמעסיק אינו רשאי למנוע המעבר לחברה האחרת דוד בכור, עו"ד

הדס

יש לו חברה שאליה כל העובדים משוייכים ולשם הוא מעביר את הכספים. החברה הזאת עובדת עם כל מיני סוכנויות - מגדל, הראל וכו', אבל לא עם החברה שלי. והוא מוכן לעבוד רק איתה כי אין לו כח לדאוג לכל עובד בנפרד. מה עושים?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה