אבי

חובת דיווח

שלום אני עומד כעת בפני חתימת חוזה פנסיה מקיפה,יש לי היסטוריה רפואית עם נכות לצמיתה של 19 אחוז נכות עבודה בתאונת עבודה(נכות כף רגל+פגיעה עצבית בראש) בנוסף יש לי נכות כללית 30 אחוז על ניתוח להסרת פריצת דיסק בגב שעברתי, כעת אני מפחד לדווח על כך לסוכן הפנסיה שבמקום עבודתי על מנת שלא יהייה לי בעיות בנושא עם העבודה הקיימת, יש לציין שאני כשיר לעבודתי-מפעיל חדר בקרה ועוסק בה כבר 4 חודשים כעת עליי להיפגש עם הסוכן ואנני יודע מה עליי לעשות?. אשמח לתשובתכם הכנה והמהירה,האם עליי לדווח על כך? האם אשלם אני עו החברה פרמייה יותר גבוהה בגלל זה? האם יבטחו אותי בכלל?? האם הסוכן חייב להעביר מידע זה למקום עבודתי או שיש חיסיון רפואי?? תודה .

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד בכור

שלום רב, אין חולק כי חלה עלייך חובת ההגינות, הנאמנות, ומסירת מידע מהימן לסוכן ולקרן. בנסיבות אלו, מציע לשתף יועץ פנסיוני בלבטייך, כדי שתימצא הסדר מתאים עבורך. בברכה, דוד בכור, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה