אלי

קרן פנסיה

שלום רוצה לשאול עבדתי בעבודה והיה על המעביד חובה לעשות קרן פנסיה עים החוק שנכנס לתוקף ינואר 2008 לא עשה נפגעתי תע מוכר על ידי מלל בחודש 9 עשה בעל החברה קרן פנסיה לכל העובדים ואותי לא הכניס אחרי 6 בקרוב יש עילה לתבוע ש למה לא הכניס אותי לקרן פנסיה שעשה נפגעתי חודש 7 08 יש סכוי בתביעה מה עושים כיום אני נכה כללית אי כושר יציעבה 100 רפואי 75 יש חוק התישנות מה החוק תודה על ה עזרה תשובתכים חשוטבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד בכור

שלום רב, על פני הדברים מעיון בפרטים הכללים של המקרה, ייתכן כי עומדת לך עילת תביעה כנגד המעביד ככל ואכן הוא הפר חובתו לערוך לך הסדר פנסיוני, וכפועל יוצא לא בוטחת ולא קיבלת פיצוי בגין אובדן כושר העבודה. הנך מוזמן ליצור עימי קשר בנושא (03/5103906). בברכה, דוד בכור, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה